Kredi
Bazen gelir gider dengeniz her zaman planladığınız gibi olmayabilir,yada tutmayabilir.Bütçenizi düşünerek çektiğiniz krediyi çeşitli nedenlerden veya sebebplerden dolayı ödeyemez duruma gelebilirsiniz. İhtiyaç kredisi borcunuzu ödeyemediğinizde bağlı olduğunuz bankanızdan yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz. Kredi yapılandırma, kalan ana borcunuzun yeniden vadelendirilmesi anlamına gelir. Yapılandırma faiz oranına göre yeniden vadelendiren kredinizin aylık taksit ödemeleri azalır ve bu da size ödeme kolaylığı sağlar.
Yapılandırma yapmak için iki durum söz konusu. Birincisi, tüketici kredisi borcunuzu ödeyemeyeceğinizi düşündüğünüzde bankadan talep ettiğiniz yapılandırma. Böyle bir yapılandırma teklifinin onaylanıp onaylanmaması bankanın inisiyatifindedir. İkincisi, borcunuzu 90 gün boyunca ödememeniz durumunda bankanın, size tanıdığı 7 günlük ek sürede talep edeceğiniz yapılandırmadır. Borcunuzu bu şekilde yapılandırarak ödemeye devam edebilirsiniz. Yapılandırmayı kabul etmediğinizde ise hakkınızda yasal takip süreci başlatılır.
-
İnternet Bankacılığı Döviz Alım Satımı Nasıl Yapılır?
İnternet Bankacılığı Döviz Alım Satımı Nasıl Yapılır? İnternet Bankacılığı Döviz Alım Satımı Nasıl Yapılır? ; Döviz yatırımı yapmak için döviz…
Devamını Oku » -
İş Kurmak İçin Kredi Nasıl Alınır?
İş Kurmak İçin Kredi Alımı Yeni iş kurmak isteyenler için özellikle kredi alımı ihtiyaç duyulan nakit miktarının karşılanmasını sağlamaktadır. Kredi…
Devamını Oku » -
Ziraat Bankası Taşıt Kredisi İçin Gerekli Belgeler
Yeni bir araba alma hayalinizi yerine getirmek için kredi imkanları size cazip gelebilir. Bütçenize uygun taşıt alabilmeniz için kredi oranlarını…
Devamını Oku » -
Arıcılık Kredisi Veren Bankalar
Arıcılık kredisi almak isteyen kişiler arıcılık kredisi veren bankalar hangisi sorusunu sorabilir. Bakıldığında düşük faiz oranları ile kredi alabilirsiniz.
Devamını Oku » -
Finansal Piyasa Türleri Nelerdir
Finansal Piyasa Türleri Nedir Nelerdir Finansal Piyasa Türleri Ekonomi yayını yapan televizyon kanallarında çokça duyduğumuz finansal piyasa türleri…
Devamını Oku »